Dacian Cioloş a votat la Zalău

Primul-ministru Dacian Cioloş a votat în această dimineaţă, în jurul orei 9, la secţia de votare nr. 32 din Zalău. La ieşirea de la urne, premierul i-a îndemnat pe români să îşi exercite această libertate câştigată cu greu: „Cel mai important în ziua de astăzi este să iasă cât mai multă lume la vot, indiferent de opţiunile politice. Asta e importat pt ca rezultatul pe care îl vom avea diseară să fie unul cât mai reprezentativ. Astăzi e ziua în care alegătorii pot să transmită celor care vor conduce România cele mai importante mesaje pentru următorii patru ani”.

Potrivit lui Cioloş, alegătorii care dau astăzi un mandat parlamentarilor care vor conduce România vor fi „cei mai îndreptăţiţi să conteste, să facă observaţii la ce se va întâmpla în următorii patru ani. Apoi, sigur, vor avea toată legitimitatea de a urmări modul în care mandatul pe care l-au dat va fi pus în aplicare”. Premierul s-a adresat în special celor tineri care se gândesc să plece din ţară: „Cred că avem cu toţii datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în ţară înainte de a ne gândi la altceva. Dacă într-adevăr iubim locurile în care ne-am născut şi vrem ca lucrurile să meargă mai bine ca şi cei care sunt acum afară şi doresc să se întoarcă să poată să o facă. Asta e speranţa mea şi în această idee am votat şi eu astăzi”.

6 Thoughts to “Dacian Cioloş a votat la Zalău”

  1. Ioan C.

    Da, da, deja „salvatorul” Dan i-a tras cu copita ieri la Constanța!

    1. Anonim

      Voteaza tu, mai departe, cu coruptii si hotii din PSD si ALDE, si vei trai inca multi ani intr-o Romanie saraca.

      1. Ioan C.

        Ca să fie clar, urăsc de-a dreptul PSD și ALDE. M-am referit la declarația Nicușorului că nu-l mai susține pe Cioloș dacă intră într-un partid! Faci parte dintre cei 42% analfabeți funcționali?

  2. Anonim

    Bode l-ai mustrat pe Balota ca te-a facut traseist pe facebook?

  3. Anonim

    Si ce mare lucru ca premierul ZERO a votat la Zalau si a mai slobozit pe gaura gurii niste banalitati (ca si in progamul lui de 10 porunci), demne de un gaga. Acest Csallas baci ca si celalalt nimurug Bokul cel mic, au facut de rusine Ardealul pentru cel putin 100 de ani !

  4. .

    Cioloc a fost cu ocazia asta pe banii statului dupa un sac de ceapa ,iasati-l saracu in plata domnului

Leave a Comment